Ta bort hår -produkter

  SDHairremovalSpray
SD hair no more
Silkglide
Silk&Glide
skin-doctor-hair-no-more-system11
SD Hair removal
Information
Tillverkare:
Metod:
Permanent:
Känslig hy:
Ansikte:
Kropp:
Underliv:
 
Skin doctors
Spray
Nej
Ja
Ja
Nej
Nej
 
Silk’n
IPL/HPL laser
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
 
Skin doctors
Kräm+Spray
Nej
Ja
Ja
Ja
Nej
Behandlingen
Styrka:
Behandliningstid:
Återfuktande:
Förebyggande:
Hårborttagning:
Effekten varar:
 
3/5
10 min
Ja
2/5
4/5
2-4 veckor
 
5/5
2-16 min
Nej
4/5
5/5
Permanent
 
5/5
5-10 min
Ja
4/5
4/5
6-8 veckor
Applicering
Strykningar/dag:
 
Köp information
Pris:
 
1-2 ggr/dag
 
 
129 kr
 
Valfritt
 
 
1148 kr
 
1-2 ggr/dag
 
 
298 kr
 
Länk till nätapotek: Läs mer här Läs mer här Läs mer här

Jämförelse av produkter för hårbortaggning

Skindoctors Hair No More Spray är ett medel som både hämmar utväxt samt hårborttagning. Produkten är lättapllicerad, snabbtorkande och skonsam mot huden. Sprayen verkar som hårborttagningsmedel genom att applicera sprayen och låta den verka. Proteinet i hårstråna löses upp och resterna torkas bort efteråt. Produkten hindrar håret att växa ut efter hårborttagning genom att spraya och låta medlet verka. Regelbunden användning ger en mjuk återväxt och ett långvarigt resultat. Produkten fungerar bäst om man vaxar eller rakar området innan applicering av hair no more spray. Produkten kan även användas utan att raka eller vaxa. Skindoctors Hair No More Spray ger bra effekt för hårborttagning och god effekt för att hämma återväxten.

Silk’n Glide 150 000 är en laserenhet för permanent hårborttagning särskilt anpassad för hemmabruk. Produkten använder sig av en variation på IPL-teknik som kallas för HPL. IPL/HPL verkar genom principen att ljusimpulser absorberas av pigmentet i hårsäckarna. Det absorberade ljuset omvandlas det till värme som förstör hårsäcken. Resultatet blir permanent hårborttagning men det kan krävas upprepade behandlingar för att komma åt alla hårsäckar. Silk’n Glide är kompakt, lättanvänd och kan användas på hela kroppen, inklusive känsliga områden som underlivet och ansiktet. Resultaten blir bra och behandlingarna är enkla att utföra. HUr lång tid det tar för en behabdling varierar mellan kroppsdelar. Armar tar ungefär 2 minuter. Benen tar ungefär 16 minuter per tillfälle. Produkten är dyr men är prisvärd med tanke på det utmärkta resultatet och att den tar bort oönskad hårväxt permanent.

Skin doctors Hair removal paket är ett komplett paket med tre produkter för att ta bort oönskad hårväxt och fördröja återväxten. Paketet innehåller två hårborttagningskrämer och en spray som hämmar utväxten efter hårborttagning. Hårborttagningskrämen appliceras på huden lösa upp den oönskade hårväxten. Efter hårborttagningskrämen kan användning av sprayen hämma hårets tillväxt i hårrötterna vilket ger ett mer långvarigt resultat och mjukare återväxt. Kombinationen av produkterna ger en komplett behandling med bra resultat som håller länge.

Sammanfattning:Vi testade produkter för både tillfällig och permanent hårbortagning. Skin doctors Hair removal paket är den bästa produkten för tillfällig hårborttagning. Behandlingen är mild mot huden och enkel att utföra. Resultaten blir bra och håller i sig länge. Skin doctors Hair removal paket är dessutom prisvärt,paketet inkluderar två krämer för hårborttagning och en spray som hämmar återväxten i hårrötterna. Silk’n Glide är ett mer kostsamt alternativ som ger bra permanent hårborttagning. Om du är kvinna och lider av oönskad behåring i ansikte och nacke finns det ett annat bra alternativ, läkemedlet Vaniqa kräm. Om priset är mindre viktigt och du är ute efter bästa möjliga effekt är Vaniqa ett bra val. Läkemedelet har visat sig vara snabbverkande och effektivt i kliniska studier hos patienter. Vaniqa har även visat sig vara verksamt på kraftig ansiktsbehåring hos kvinnor.