Varesil mot åderbråck

Varesil ™ Motverkar och reducerar åderbråck

549 kr  

 
Varesil är ett relativt nytt receptfritt läkemedel mot åderbråck som finns tillgängligt. Preparatet är ett naturmedel och använder sig av en kombination av hästkastanj och hesperidin tillsammans med andra naturliga ingredienser. Hästkastanj kallas även för Aesculus hippocastanum och det är ett naturmedel som verkar genom att förbättra blodcirkulationen och minskar risken för blod eller vätska ska läcka ut ur vener och kapillärer. Ämnet minskar många symptom på åderbråck som svullnad. Hesperidin fungerar främst genom att stärka och läka blodkärlen.

Både Hesperidin och hästkastanj anses på goda grunder vara effektiva ingredienser för behandling och förebyggande åtgärder. Hästkastanj bedöms vara lika effektivt en kompressions-strumpa för att ta bort symptom på åderbråck och flavonider som hesperidin anses vara ett utmärkt och effektiv metod som förebyggande åtgärder för åderbråck. Hesperidin bedöms även fungera vid behandling av åderbråck.

Varesil kapslar och salva mot åderbråck
Varesil är en kombinationskur som består av kapsalar och en salva som används samtidigt. Kombinationen av kapslar och kräm är utformad för att kunna åtgärda flera problem samtidigt. Kapslarna verkar internt genom öka blodcirkulationen och stärka blodkärlen för behandling och förebyggande effekter. Krämen eller salvan har anti-inflammatoriska effekter samt har många stärkande och läkande effekter för huden. Krämen lindrar även för att lindra klåda och minska svullnader, minskar och håller tillbaka blödningar